Zé Maria wederom ontslagen, omhaal in eigen doel

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zé Maria wederom ontslagen, omhaal in eigen doel

Al Wihdat ging zondag op bezoek bij Al Faisaly in de Jordaanse competitie. De bezoekers wonnen afgetekend (0-3) maar één van de doelpunten was wel heel erg vreemd. De doelman van Faisaly scoorde met een omhaal in zijn eigen goal.

'De vrije trappen van Wayne Rooney, de positionering van Robin van Persie en het instinct van Radamel Falcao.'
James Wilson (foto) heeft dit seizoen al enkele malen zijn opwachting gemaakt in het eerste van Manchester United. Tijdens een interview met Inside United Magazine werd hem gevraagd welke kwaliteiten hij graag zou willen overnemen van zijn teamgenoten.

Zé Maria werd vorige week al ontslagen bij Ceahlaul Piatra Neamt wegens tegenvallende resultaten en de dag erna direct weer aangenomen. Maar nu is het doek toch echt gevallen voor de Braziliaanse ex-international bij die club. De oud-speler van onder meer Internazionale was sinds januari aan de slag in Roemenië. Ceahlaul staat momenteel zestiende in de competitie met zes punten achterstand op de veilige vijftiende plaats.

• Een fan van Andrea Pirlo uit Engeland maakte wel een heel vreemde fout. Hij bestelde een shirt van de spelmaker van Juventus via zijn telefoon, maar hierbij had hij blijkbaar niet gedacht aan de autocorrect. Zonder dat hij het doorhad, veranderde de naam Pirlo in Pitlochry. De Engelsman kwam hier pas achter nadat het shirt bij hem thuis was bezorgd. Zal de fan nu gaan vertellen dat het een nieuwe speler van Juventus betreft of een verhaal ophangen over het gelijknamige Schotse gehucht?

José Mourinho noemde zichzelf ooit liefkozend The Special One, daar heeft Wimbledon nu ludiek op ingespeeld. Het automerk Jaguar, dat de manager en het tennistoernooi sponsort, heeft de twee samengebracht.

Pierre van Hooijdonk stuurde vanochtend een bericht de wereld in via Twitter waarin hij zichzelf wel erg op de hak neemt. Het betreft de eerste reclame waaraan hij meewerkte.

• Bij Liverpool kunnen de fans stemmen op de Speler van het Jaar. Enkele supporters van Manchester United zijn hierachter gekomen en waren druk bezig te zorgen dat Mario Balotelli de prijs zou winnen. Liverpool was hier blijkbaar niet van gediend en besloot de Italiaan van de stemlijst af te halen. De media pikten het vervolgens op en de club wist hierna dan ook niet hoe snel ze hem weer moest terugzetten in de lijst. Liverpool deed dit echter zo slordig, dat het zelfs zijn naam verkeerd heeft gespeld.

• Tijdens het duel tussen Örebro SK en GIF Sundsvall in de Zweedse competitie deed Eidhur Sigurbjörnsson van Örebro wel iets heel vreemds. Sundsvall kwam op een 0-1 voorsprong en de verdediger raakte hier blijkbaar zo gefrustreerd door, dat hij besloot de lat te koppen.

• Bij hoekschoppen wordt er altijd wel een beetje aan shirts getrokken. In Brazilië was dit wel erg het geval. Bij het duel tussen Operario-PR en Foz do Iguacu zelfs zo erg, dat het shirt van Douglas Mendes in tweeën werd getrokken. Desondanks kreeg het slachtoffer geen penalty, maar een gele kaart wegens protest.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.