Zahavi-vervanger Zivkovic goud waard voor Van Bronckhorst

Reacties

Guangzhou R&F heeft zaterdagochtend een belangrijke overwinning geboekt op Qingdao Huanghai. De grote man bij de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst was spits Richairo Zivkovic, die met zijn eerste treffer voor de club zeer belangrijk was.

Zahavi-vervanger Zivkovic goud waard voor Van Bronckhorst
© Pro Shots
Guangzhou City
Guangzhou City
2 - 1
Qingdao FC
Qingdao FC

In de Super League zijn de ploegen inmiddels aanbeland in de play-offs. Dat geldt ook voor het Guangzhou R&F van Van Bronckhorst, al gaat het in dit geval slechts om de play-offs om de negende plaats. Daarop maakt de werkgever van onder anderen Zivkovic (die werd gehaald als vervanger van de naar PSV vertrokken Eran Zahavi) en Moussa Dembélé (ex-AZ en -Willem II) nog altijd kans. Het uitduel bij Qingdao eindigde onlangs in 0-0, de 2-1 overwinning van zaterdag was genoeg voor een plek in de halve finale.

Pas in de 71ste minuut werd de score geopend door Adrian Mierzejewski, waarna Zivkovic met een intikker voor de 2-0 tekende. Die goal bleek uiteindelijk goud waard, want kort voor tijd scoorden de bezoekers via Jagos Vukovic (voorheen actief voor onder meer PSV). Verder kwam Qingdao echter niet meer, waardoor Van Bronckhorst en co het nu mogen gaan opnemen tegen Henan Jianye.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.