Zaha wil niet ziek worden en zorgt voor relletje in Ivoorkust

Reacties

Wilfried Zaha heeft voor een relletje gezorgd in Ivoorkust. De aanvaller stuurde zijn bondscoach een berichtje dat hij niet opgeroepen wilde worden voor de komende interlandperiode, dat schoot in het verkeerde keelgat bij bondscoach Patrice Beaumelle.

Zaha wil niet ziek worden en zorgt voor relletje in Ivoorkust
© Pro Shots

Zaha is 23-voudig international van Ivoorkust, maar de aanvaller van Crystal Palace twijfelt over zijn toekomst bij het Afrikaanse land. Tijdens een persmoment ging Beaumelle in op zijn selectie voor de komende interlandperiode. 'Een paar dagen geleden stuurde Zaha mij een bericht om te vertellen dat elke keer als hij naar Ivoorkust afreist, hij ziek is als hij weer thuiskomt. Hij vroeg aan mij om niet opgeroepen te worden in november, hij wil nadenken over zijn toekomst als international.'

Beaumelle is niet blij met Zaha's houding en instelling. 'Ik wil soldaten, krijgers in mijn elftal hebben. Spelers die zelfs met één knie op de grond nog op komen dagen als ik ze oproep. Het is een boodschap die ik overbreng op al mijn spelers. In 2015 wonnen we de Afrika Cup met strijders', deelde de keuzeheer nog een extra sneer uit. Zaha was er toen immers nog niet bij, de aanvaller had in die periode nog niet de keuze gemaakt om voor Ivoorkust uit te komen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.