Zaakwaarnemer zet vraagtekens bij gebrek aan speeltijd Pratto

Reacties

De uitzichtloze Feyenoord-situatie van Lucas Pratto wekt de onvrede van Gustavo Goñi. De zaakwaarnemer vermoedt dat hem niet alles wordt verteld.

Zaakwaarnemer zet vraagtekens bij gebrek aan speeltijd Pratto
© Pro Shots

Dick Advocaat doet sinds eind januari geen beroep meer op de 32-jarige Argentijnse spits. Het is een vreemde gewaarwording voor zijn vertegenwoordiger. 'De trainer zegt dat hij veel vertrouwen in Pratto heeft. Maar als het aankomt op een wissel, dan wordt Pratto niet ingebracht', zegt Goñi tegen het Argentijnse TyC Sports. 'Ik denk dat er iets speelt dat niemand mij wil vertellen.'

Pratto, die in de winterstop op huurbasis naar De Kuip werd gehaald, komt nauwelijks aan bod bij Feyenoord. Dat knaagt aan hem. 'Hij ziet de mooie kanten van zijn leven in Europa, maar het zit hem dwars hij niet speelt. Dat was natuurlijk een van de redenen om de overstap te maken', zegt Goñi.

Pratto verruilde River Plate voor Feyenoord in de hoop de speeltijd te krijgen die hem bij zijn Argentijnse club niet was gegund. Getuige de 240 minuten in de Rotterdamse hoofdmacht is die verwachting niet uitgekomen. De spits keert in principe komende zomer terug naar Los Millonarios.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.