Xhaka en Alonso hoeven bij Leverkusen niet te vechten om de afstandsbediening

Reacties

Kersvers kampioen Bayer Leverkusen komt donderdagavond in actie en heeft woensdagavond dus de tijd om te kijken naar de prachtige Champions League-wedstrijden. Maar wie bepaalt, als er twee duels tegelijkertijd zijn, welk duel er gekeken wordt?

Xhaka en Alonso hoeven bij Leverkusen niet te vechten om de afstandsbediening
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Woensdag schoven trainer Xabi Alonso en middenvelder Granit Xhaka aan voor het persduel. Twee spelers die een belangrijk verleden hebben bij de clubs die woensdag in actie komen in de halve finale van de Champions League. Xhaka speelde jarenlang voor Arsenal, Alonso was een sterspeler bij Real Madrid.

Op het persmoment werd dan ook gevraagd of de twee moesten vechten om de afstandsbediening, om in te schakelen bij Bayern München - Arsenal óf Manchester City - Real Madrid. 'We hebben twee schermen', was het geruststellende antwoord van de Zwitserse middenvelder. 'We kunnen beide wedstrijden zien dus. Maar als dat niet zo was, dan is hij de baas, hij beslist', wees Xhaka op Alonso.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.