Xavi stelt Oranje-supporters gerust over nog altijd afwezige Memphis

Reacties

Barcelona zal het ook zaterdag tijdens de uitwedstrijd tegen Valencia nog moeten zien te redden zonder Memphis Depay. De aanvaller is nog altijd niet volledig hersteld van een spierblessure, maar Xavi stelde op zijn persconferentie van vrijdag de supporters van het Nederlands elftal gerust.

Xavi stelt Oranje-supporters gerust over nog altijd afwezige Memphis
© Pro Shots
Valencia
Valencia
0 - 1
Barcelona
Barcelona

Memphis raakte geblesseerd tijdens de laatste interlandbreak en heeft sinds de interland tegen Polen van 22 september niet meer gespeeld. Het WK komt echter niet in gevaar: Memphis herstelt goed en wordt volgende week weer bij de selectie verwacht. Xavi liet vrijdag weten dat hij voor de uitwedstrijd tegen Almería weer op de Nederlander (én op verdediger Andreas Christensen) rekent.

De wedstrijd tegen Almería is voor Barcelona de voorlaatste wedstrijd voordat de competities stil komen te liggen vanwege het WK in Qatar. Op dinsdag 8 november speelt de ploeg van Xavi zijn laatste wedstrijd van dit kalenderjaar, uit tegen Osasuna. Voor het Nederlands elftal begint het WK op maandag 21 november met de groepswedstrijd tegen Senegal.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.