Wolves verlengt contract Hoever en verhuurt hem opnieuw

Reacties

Wolverhampton Wanderers laat Ki-Jana Hoever opnieuw op huurbasis vertrekken. De 21-jarige Nederlander gaat met een nieuw contract op zak naar Stoke City.

Wolves verlengt contract Hoever en verhuurt hem opnieuw
© Pro Shots

Hoever heeft zijn contract met één jaar verlengd, meldt Wolves. Dat houdt in dat de rechtsback nog tot medio 2026 vastligt bij de Premier League-club. De beleidsbepalers bij Wolves zien potentie in de jonge verdediger, maar laten hem opnieuw vertrekken nu Matt Doherty eerder deze week is teruggekeerd op Molineux.

Hoever gaat terug naar bekend terrein. Hij speelde vanaf eind januari al op huurbasis bij Stoke, nadat zijn uitleenbeurt aan PSV voortijdig was afgebroken. De ex-speler van Liverpool stelde teleur in Eindhoven en kwam tot slechts acht optredens in het eerste elftal van PSV. Dat terwijl hij het seizoen nog begon met een basisplaats in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax.

Bij Stoke was Hoever in het Championship succesvoller eerder dit jaar. De jeugdinternational veroverde een basisplaats en scoorde vier keer in de competitie.

Bekijk hier al onze video's
Meer K. Hoever
Meer over K. Hoever
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.