Wolves pikt EK-winnaar Vallejo op bij Real Madrid

Reacties

Jesús Vallejo speelt komend seizoen op huurbasis in de Premier League. De centrumverdediger wordt door Wolverhampton Wanderers gehuurd van Real Madrid.

Wolves pikt EK-winnaar Vallejo op bij Real Madrid

Het perspectief voor Vallejo in Estadio Santiago Bernabéu was minder geworden door de vele transfers deze zomer. Met Éder Militão werd een nieuwe optie voor het centrum en rechtsachterin gehaald. Vallejo gold vorig jaar als de vierde centrale verdediger bij Real Madrid, achter Sergio Ramos, Raphaël Varane en Nacho.

Vallejo wil meer speeltijd nadat hij deze zomer een van de leidende spelers is geweest bij het Spanje Onder-21 dat Europees kampioen is geworden. Eerder werd de 22-jarige Spanjaard door Real Madrid al verhuurd aan Eintracht Frankfurt en Real Zaragoza, waar hij ook de jeugdopleiding heeft doorlopen.

Wolverhampton, dat vorig seizoen in het jaar na de promotie knap zevende werd in de Premier League, is verder ook dicht bij het aantrekken van Patrick Cutrone. Bij de 21-jarige spits van AC Milan gaat het zeer waarschijnlijk om een koopdeal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.