Wolverhampton Wanderers in de markt voor PSV-spits Locadia

Reacties

Jürgen Locadia staat mogelijk voor een vertrek naar Engeland. Wolverhampton Wanderers is namelijk in de markt voor de spits van PSV.

Wolverhampton Wanderers in de markt voor PSV-spits Locadia

Locadia heeft 163 duels gespeeld voor PSV, waarin hij 54 keer scoorde. De aanvaller is de laatste jaren minder gelukkig met zijn rol in Eindhoven, waar hij meer vanaf de flank speelde dan als spits. Dit seizoen heeft hij echter Luuk de Jong uit de basis verdrongen als centrumaanvaller.

Wolverhampton Wanderers, dat vierde in het Championship staat, deed eerdere pogingen met Ashley Barnes (Burnley) en Dwight Gayle (Newcastle United) zich offensief te versterken. Die vergeefse pogingen brachten The Wolves ertoe hun pijlen te richten op Locadia.

Er zijn echter meer clubs die zich voor het sluiten van de transfermarkt nog willen versterken met Locadia. PSV verlangt een bedrag van elf à twaalf miljoen euro voor de aanvaller, die de jeugdopleiding doorliep in Eindhoven. Na het mislopen van Europees voetbal kampt PSV met een gat in de begroting, waardoor de club nog een speler wil verkopen. Luuk de Jong leek die speler te worden, maar zijn overstap naar Girondins Bordeaux ketste af.

Locadia maakte als achttienjarige in september 2012 voor PSV debuut in de Eredivisie. Dick Advocaat bood hem de kans zich te laten zien tegen VVV-Venlo. Als vervanger van Luciano Narsingh maakte hij drie treffers.

Jürgen Locadia maakte tegen Roda nog het openingsdoelpunt.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.