Wolfsburg zwaait Bruma uit: verdediger transfervrij op te pikken

Reacties

Jeffrey Bruma is deze zomer transfervrij op te pikken. VfL Wolfsburg heeft zaterdag voor aanvang van het thuisduel met FSV Mainz 05 afscheid genomen van de verdediger, wiens aflopende contract niet wordt verlengd.

Wolfsburg zwaait Bruma uit: verdediger transfervrij op te pikken
© Pro Shots

Het afscheid van Bruma (29) is niet bepaald een verrassing te noemen. De 25-voudig international komt al een tijdje niet meer in de plannen van Wolfsburg voor en heeft dit seizoen in geen enkele competitiewedstrijd meegedaan. Wolfsburg probeerde Bruma vorig jaar al te lozen, maar vond toen geen koper voor de mandekker.

Bruma, die in het vorige seizoen nog op huurbasis voor FSV Mainz 05 uitkwam, stond sinds 2016 op de loonlijst bij Wolfsburg. De groen-witten betaalden destijds een kleine twaalf miljoen euro aan PSV om de Nederlander binnen te halen. Bruma was in zijn eerste twee jaar bij Wolfsburg nog een gewaardeerde kracht, maar daarna werd het snel minder. In het seizoen 2018/19 werd hij al op huurbasis naar Schalke gestuurd.

Nu zijn contract bij Wolfsburg afloopt en niet verlengd wordt, gaat Bruma met een transfervrije status op zoek naar een nieuwe club.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.