Woedende Xavi schopt camerabescherming omver en krijgt rood

Reacties

Als voetballer kreeg Xavi slechts tweemaal de rode kaart te zien in bijna duizend officiële wedstrijden voor clubs en land, als trainer gaat het de Spanjaard een stuk slechter af. Dinsdagavond was het weer raak in de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain.

Woedende Xavi schopt camerabescherming omver en krijgt rood
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
1 - 4
PSG
PSG

Woedend was Xavi toen Frenkie de Jong werd teruggefloten na een duel op het middenveld. De Oranje-international leek de bal te heroveren en kon een counter inleiden, maar scheidsrechter István Kovács floot voor een overtreding. Xavi had het niet meer en zocht een voorwerp om zijn frustratie op te uiten. Dat werden de rubberen blokken die rondom camera's zijn opgesteld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Roemeense scheidsrechter trad kordaat op en toonde Xavi een rechtstreekse rode kaart. Het is zeker niet de eerste keer dat Xavi als coach naar de tribune wordt gestuurd. Tot overmaat van ramp gaf het Barcelona van Xavi zijn voorsprong over twee duels definitief weg, Kylian Mbappé benutte een strafschop voor de 1-3 en maakte later ook de 1-4. Dat betekent dat Barcelona is uitgeschakeld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.