WK-smaakmaker Ounahi spreekt zich uit over zijn toekomst

Reacties

Azzedine Ounahi hoopt het voor hem succesvolle WK in Qatar te kunnen verzilveren met een toptransfer in januari. De Marokkaanse middenvelder van de Franse hekkensluiter Angers speelt geen verstoppertje en bevestigt dat hij in de aankomende transferperiode wil vertrekken.

WK-smaakmaker Ounahi spreekt zich uit over zijn toekomst
© Pro Shots

Ounahi was een sleutelspeler in de Marokkaanse ploeg die op het afgelopen WK de halve finale bereikte. Voorzitter Saïd Chabane van Angers zei eerder deze week al dat het lastig zou worden om de middenvelder, net als Sofiane Boufal, voor de club te behouden. Ounahi heeft zich nu uitgesproken over zijn toekomst en bevestigt een transferwens.

Daarbij heeft de 22-jarige Ounahi niet direct een favoriete club in gedachten. 'Ik heb de voorzitter gezegd dat het sportieve project het belangrijkste is', zegt de Marokkaan op de website van zijn werkgever. 'Ik heb geen favoriete competitie of een ideale bestemming. Ik wil gewoon goed en rustig op zoek naar het juiste sportieve project.'

'Ik weet dat ik bij mijn nieuwe club nog stappen in mijn ontwikkeling zal moeten maken', vervolgt Ounahi. 'Als ik het gevoel heb dat er een club is die mij die kans biedt, dan zal ik daarvoor kiezen.'

Ounahi wordt met verschillende clubs in verband gebracht en in Italië zijn ze ervan overtuigd dat Serie A-koploper Napoli concreet zal gaan worden. Ook Olympique Marseille en Leicester City hebben belangstelling voor de behendige middenvelder, die bij Angers nog een contract tot de zomer van 2026 heeft. Toch rekenen alle betrokken partijen op een winterse scheiding.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.