Witte rook in Berlijn: clubicoon Dárdai blijft Duitse degradant trouw

Reacties

Hertha BSC gaat met Pál Dárdai de 2. Bundesliga in. De 47-jarige trainer kon de hoofdstedelingen niet behoeden voor degradatie, maar heeft besloten de club trouw te blijven.

Witte rook in Berlijn: clubicoon Dárdai blijft Duitse degradant trouw
© Pro Shots

Na de nederlaag tegen Schalke 04, zes wedstrijden voor het einde van de competitie, zette Hertha trainer Sandro Schwarz op straat. Dárdai moest voor een ommekeer zorgen. Dat lukte niet, want Hertha bleef hekkensluiter in de Bundesliga. Toch heerste bij de directie tevredenheid over het werk van de 47-jarige Hongaar, die een rijke geschiedenis heeft bij de club.

Donderdag maakte Hertha bekend dat Dárdai zijn handtekening heeft gezet onder een eenjarig contract. Daar was volgens Bild al enige tijd overeenstemming over, maar door de financiële situatie was het wachten op groen licht. Inmiddels is de deal bezegeld en is het duidelijk dat Dárdai zijn derde termijn als trainer in het Olympisch Stadion gaat vervolgen.

Werken, werken, werken
'Ik ben heel tevreden en gelukkig', zegt Dárdai op de clubsite. 'Thomas Herrich (algemeen directeur, red.), Benjamin Weber (sportief directeur, red.) en ik hadden goede en eerlijke gesprekken. Ik heb het gevoel dat we allemaal werken, willen werken en zullen werken om van Hertha BSC een gezonde club te maken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.