Witsel, Hulk en Paulinho op dreef in China

Axel Witsel (Tianjin Quanjian) en Hulk (Shanghai SIPG) hebben zaterdag een hoofdrol opgeëist tijdens de twaalfde speelronde van de Chinese Super League. Guangzhou Evergrande leidt nog steeds de dans.

Tianjin Quanjian zette het Shandong Luneng van Graziano Pellè met 1-2 opzij. Vlak voor rust zorgde Witsel voor de 1-1 nadat Li Songyi de score had geopend voor de thuisploeg. Xiuwei Zhang maakte halverwege de tweede helft de winnende treffer. Pellè deed de hele wedstrijd mee bij Luneng, dat vierde staat, twee plekken boven Tianjin Quanjian.

Shanghai SIPG zette Liaoning met 4-1 opzij mede dankzij twee treffers van Hulk, waarvan één uit een strafschop. Shanghai SIPG bezet de tweede plaats, op twee punten van Guangzhou Evergrande.

De koploper rekende af met Yanbian: 1-3. Tot de doelpuntenmakers behoorden de Brazilianen Paulinho en Ricardo Goulart.