Willem II heeft vervelend nieuws voor Haye en Ogbeche

Reacties

Bartholomew Ogbeche en Thom Haye krijgen vooralsnog geen nieuw contract van Willem II. Beide aanvallers hebben een aflopende verbintenis met een optie tot verlenging, maar die wordt niet gelicht door de Tilburgers.

Willem II heeft vervelend nieuws voor Haye en Ogbeche

De 33-jarige Ogbeche was dit seizoen al goed voor negen doelpunten in de Eredivisie, maar toch heeft Willem II besloten zijn contract niet te verlengen. Ook basisspelers Haye en Darryl Lachman hebben te horen gekregen dat er in principe afscheid van hen wordt genomen, een boodschap die Stefan van der Lei en Asumah Abubakar eveneens ontvingen.

Willem II laat op de clubwebsite weten later dit seizoen mogelijk alsnog met een contractvoorstel voor het vijftal te komen, maar omdat hun contracten nu niet worden verlengd zijn zij vrij om met andere clubs te onderhandelen. Dani Koks heeft sowieso geen toekomst in Tilburg, de jeugdspeler heeft te horen gekregen dat hij mag vertrekken.

Het is nog onduidelijk of Willem II doorgaat met Andreias Calcan (verhuurd aan FC Dordrecht) en de zwaargeblesseerde Etien Velikonja. De degradatiekandidaat laat weten dat het in een later stadium met hen om de tafel gaat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.