Willem II casht voor EK-ganger Nemec

Reacties

Adam Nemec bracht Willem II op sportief vlak weinig succes, maar financieel is zijn komst niet voor niets geweest. Doordat de Slowaak met zijn vaderland uitkomt op het komende EK in Frankrijk, krijgt de Tilburgse club een vergoeding overgemaakt.

Willem II casht voor EK-ganger Nemec

Afhankelijk van de prestaties van Slowakije, betekent dit dat De Tricolores hoe dan ook tweehonderd duizend euro incasseren. Ajax ontvangt geld voor het afstaan van de Poolse spits Arek Milik, terwijl Vitesse-aanvaller Milot Rashica vermoedelijk bij de selectie van Albanië zit. De vergoeding voor Nemec is een mooie meevaller voor Willem II, dat op korte termijn de nieuwe technische staf hoopt te presenteren.

Afgelopen week maakte de directie bekend dat het niet verder gaat met assistent-trainer Adrie Bogers en techniektrainer Arno Arts. De nieuwe coach Erwin van de Looi kan hierdoor zijn eigen assistenten aanstellen. De verwachting is dat Willem II op korte termijn bekend maakt dat Anouar Kali ook de komende twee jaar onder contract staat in het Koning Willem II Stadion. Voor 15 juni moet de Tilburgse club hem laten weten of de optie in zijn verbintenis wordt gelicht.

VI Legends, EKSpecial

De 180 pagina's dikke EK-special van VI bestellen? Dat kan! Klik op onderstaande button en zorg dat jouw voorbereiding op het EK ideaal verloopt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.