Willem II bedingt fors doorverkooppercentage voor Pavlidis

Reacties

De transfer van Vangelis Pavlidis is nog niet in kannen en kruiken, maar de Griekse aanvaller van Willem II lijkt op weg naar AZ. De onderhandelingen over de overstap van Pavlidis zijn gaande.

Willem II bedingt fors doorverkooppercentage voor Pavlidis
© Pro Shots

Griekse bronnen melden dat de international en zijn zaakwaarnemer zelf akkoord zijn met AZ en dat de clubs afstevenen op een overeenkomst. In Griekenland wordt een transferbedrag van 2,5 miljoen euro genoemd. De precieze hoogte van het bedrag zal uiteindelijk afhangen van het al dan niet betrekken van een AZ-speler in de deal. In de wandelgangen valt de naam van Thijs Oosting als mogelijke versterking. Oosting speelde vorig seizoen als AZ-huurling onder de nieuwe Willem II-trainer Fred Grim bij RKC Waalwijk. Hij kan zowel op de positie van Pavlidis als op de positie van de naar RC Genk vertrekkende Mike Trésor spelen.

Meest opvallende afspraak tussen Willem II en AZ is volgens de Griekse media dat de Tilburgers een doorverkooppercentage van twintig procent hebben bedongen. Pavlidis zelf sprak al enkele malen zijn voorkeur uit voor een vervolg van zijn loopbaan in Nederland. Onder andere de bondscoach van Griekenland, John van 't Schip, adviseerde hem een stap naar de top in Nederland. Ook VfL Bochum, de club die hij twee jaar geleden verruilde voor Willem II, toonde interesse om hem terug te halen naar Duitsland. Pavlidis maakte in totaal 28 goals in 73 Eredivisie-duels voor Willem II.

Trésor
Naast Pavlidis is ook een vertrek van Trésor aanstaande. Willem II incasseert in totaal tussen de vijf en zes miljoen voor het tweetal. Met dat bedrag moet technisch directeur Joris Mathijsen de selectie versterken. Zonder Pavlidis en Trésor opende Willem II overigens de oefencampagne met een 20-0 zege op de amateurtak van de Tilburgers

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Willem II
Meer over Willem II
Meer V. Pavlidis
Meer over V. Pavlidis
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.