Wildschut is terug in Engeland na avonturen in Israël en Bulgarije

Reacties

Yanic Wildschut is terug in Engeland. De aanvaller heeft een tweejarig contract ondertekend bij Oxford United in de League One.

Wildschut is terug in Engeland na avonturen in Israël en Bulgarije
© Pro Shots

De dertigjarige Wildschut speelde vorig seizoen voor CSKA Sofia in Bulgarije en kwam daarvoor uit voor Maccabi Haifa. Nu is hij dus terug in Engeland, waar hij eerder speelde voor Middlesbrough, Wigan Athletic, Norwich City, Cardiff City en Bolton Wanderers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik heb genoten van mijn tijd in Engeland en houd van de stijl van spelen van Oxford. Ik denk dat het bij mijn manier van spelen past', aldus Wildschut op de clubwebsite.

Manager Karl Robinson kijkt uit naar de samenwerking met de Surinaams international: 'Hij is erg snel en ook erg sterk. Hij is eerder al eens opgenomen in het Team van het Jaar van de League One, dus hij kent deze competitie goed. Hij is een van die spelers die fans enthousiasmeert als hij de bal heeft. Toen we wisten dat hij beschikbaar was, hebben we snel actie ondernomen om hem binnen te halen.'

In Nederland speelde Wildschut voor PEC Zwolle, VVV-Venlo, SC Heerenveen en ADO Den Haag.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.