West Ham looft riante beloning uit voor gouden tip na inbraak bij Zouma

Reacties

West Ham United heeft een mooi gebaar gemaakt in de richting van zijn werknemer Kurt Zouma. Terwijl Zouma zich zaterdag met zijn ploeggenoten voorbereidde op de wedstrijd tegen Crystal Palace, werd er ingebroken in de woning van hem en zijn gezinsleden, die thuis waren. Voor de tip die leidt tot arrestatie van de dader(s) is 25.000 pond (ruim 29.000 euro) uitgeloofd.

West Ham looft riante beloning uit voor gouden tip na inbraak bij Zouma
© Pro Shots
West Ham United
West Ham United
1 - 1
Crystal Palace
Crystal Palace

Er zijn waardevolle spullen meegenomen en zaken van sentimentele waarde voor de familie, zo meldt West Ham, dat daarom een rijkelijke beloning heeft uitgeschreven om degene(n) te pakken die dit op het geweten heeft. David Sullivan, co-voorzitter van de Londense titelhouder van de Conference League, had ook nog een paar woordjes van steun voor de Fransman.

'Eerst en vooral zijn de gedachten van iedereen die verbonden is met West Ham United bij Kurt en zijn familie. Het is een beangstigende ervaring als iemand bij je inbreekt, ik hoop dat deze beloning helpt om de daders te pakken te krijgen en te berechten, en dat het ervoor zorgt dat niet nog meer mensen dit hoeven doormaken.'

Spelersprofiel

K. Zouma


Geboortedatum:
27 oktober 1994
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Lyon
Nationaliteit
Frankrijk
Lengte:
1,90 m
Gewicht:
96 kg
Huidige club:
West Ham United
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.