Wereldgoals in de KKD: wie maakte vrijdagavond de mooiste?

Reacties

De Keuken Kampioen Divisie promoot zichzelf graag als 'de leukste competitie van Nederland' en maakte die status vrijdagavond in ieder geval waar. Op verschillende velden werden er prachtige doelpunten gemaakt. Wat was nu hét hoogtepunt? Het is behoorlijk lastig kiezen.

Wereldgoals in de KKD: wie maakte vrijdagavond de mooiste?
© Pro Shots

In de negen competitiewedstrijden van vrijdagavond (FC Eindhoven-Helmond Sport wordt maandag pas afgewerkt) werden in totaal 31 doelpunten gemaakt. Vooral bij FC Emmen waren ze scheutig met de goals: de ploeg van Dick Lukkien scoorde in totaal zeven keer en de 3-0 van Azzeddine Toufiqui, met buitenkant voet, was van een bijzondere schoonheid. De 5-1 van Rui-Jorge Monteiro Mendes was dankzij een schitterende assist van Peter van Ooijen ook het aanzien meer dan waard.

Over mooie assists gesproken: Naci Ünüvar toonde zijn klasse met een prachtige pass op Youri Regeer, in de ontmoeting tussen Jong Ajax en Jong PSV. VVV-Venlo pakte dankzij twee late (en schitterende) doelpunten nog de overwinning tegen FC Den Bosch en Dhoraso Moreo Klas redde met een heerlijk schot een punt voor ADO Den Haag in Oss (3-3). Zo was er genoeg om van te genieten.

ESPN zendt de beelden van de Keuken Kampioen Divisie uit en stelde een compilatie samen van de mooiste doelpunten die vrijdagavond werden gemaakt. Welke treffer was in jouw ogen de mooiste?

Lees hier de wedstrijdverslagen:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.