Werder Bremen kondigt komst Rashica aan

Reacties

De transfer van Milot Rashica van Vitesse naar Werder Bremen is zo goed als rond. Technisch directeur Frank Baumann laat weten dat hij verwacht dat de Kosovaar woensdag al meetraint bij zijn nieuwe club.

Werder Bremen kondigt komst Rashica aan

Op de officiële website van de club geeft Baumann een update over Rashica, die dinsdag al werd gespot in Bremen voor de medische keuring. 'De overgang is bijna rond, het gaat nu nog om details. We waren op zoek naar een speler met de nodige snelheid en specifieke kwaliteiten in de aanval. Milot is een speler die precies in dat profiel past en ons zodoende verder kan helpen. Ik ga ervan uit dat hij woensdag bij ons op het veld staat.'

Vitesse raakt daarmee een grote smaakmaker kwijt. Sinds zijn komst in 2015 was Rashica goed voor dertien doelpunten en zestien assists, waarmee hij in die periode betrokken was bij meer doelpunten dan welke ploeggenoot dan ook. Bij Werder komt hij terecht bij de nummer zestien van de Bundesliga, een positie die aan het eind van het seizoen een play-off om lijfsbehoud betekent. In Bremen speelt ook ex-Ajacied Niklas Moisander en voormalig AZ-spits Aron Jóhansson. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.