Werder Bremen gaat om tafel met 37-jarige Pizarro

Reacties

Claudio Pizarro laat de laatste maanden zien dat de jaren geen vat op hem hebben. Werder Bremen denkt de opgeleefde 37-jarige Peruviaan te kunnen behouden.

Werder Bremen gaat om tafel met 37-jarige Pizarro

Claudio Pizarro laat de laatste maanden zien dat de jaren geen vat op hem hebben. Werder Bremen heeft een 'goed gevoel' de opgeleefde 37-jarige Peruviaan te kunnen behouden.

Pizarro keerde afgelopen zomer transfervrij terug bij Werder nadat zijn contract met Bayern München ten einde was gekomen. Bij Die Hanseaten bewijst de meeste productieve buitenlander in de Bundesliga aller tijden nog immer van grote waarde te kunnen zijn getuige veertien doelpunten in 26 wedstrijden van dit seizoen. Ook is hij weer in ere hersteld als international. Vrijdag was hij aanvoerder in het WK-kwalificatieduel met Venezuela (2-2).

Bij thuiskomst in Duitsland wacht Pizarro een gesprek over zijn toekomst. Zijn contract in Bremen loopt komende zomer af. 'Als hij terug is uit Peru, dan gaan we met elkaar om de tafel', zegt Werder-directeur Thomas Eichin in Kicker. 'Ik heb zijn woord dat hij eerst met ons praat. En ik heb er een goed gevoel bij.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.