Wens Hahn en Feyenoord komt uit met verhuur aan Excelsior

Reacties

Warner Hahn maakt het seizoen op huurbasis af bij Excelsior. De doelman van Feyenoord is hersteld van een zware knieblessure en hoopt in Kralingen minuten te maken.

Wens Hahn en Feyenoord komt uit met verhuur aan Excelsior

'Ik heb er veel zin in', vertelt Hahn op de clubsite van Excelsior. 'Ik ben er lang uit geweest en wil nu heel graag wedstrijden spelen. Ik heb met Jong Feyenoord natuurlijk al verschillende wedstrijden gekeept, maar in tegenstelling tot andere teams spelen die niet in de Jupiler League, dus dat is toch een ander niveau. Samen met Feyenoord heb ik daarom de conclusie getrokken dat het beter was dat ik een half jaar verhuurd zou worden.'

De kans op speelminuten bij Feyenoord was klein. 'Voor Warner is het belangrijk dat hij na zijn blessure weer aan spelen toekomt op Eredivisieniveau', zegt technisch directeur Martin van Geel op de clubsite van Feyenoord.

'Die kans krijgt hij bij Excelsior, nadat hij het afgelopen jaar hard heeft gewerkt om weer wedstrijdfit te worden. Bovendien hebben we met Brad Jones, Pär Hansson, Justin Bijlow en de van een blessure terugkerende Kenneth Vermeer voldoende bezetting voor de tweede seizoenshelft.'

Go Ahead Eagles grijpt naast Hahn. De club uit Deventer had ook interesse om de doelman te huren.

De 24-jarige Hahn kwam in 2014 over van FC Dordrecht en werd direct verhuurd aan PEC Zwolle. Daar greep hij zijn kans, maar eenmaal terug bij Feyenoord werd hij weer reserve. Hij staat nog tot medio 2019 onder contract bij Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.