Welkomstactie: 50x je inzet voor zege van PSV op Vitesse!

ADVERTORIAL - Het feest kan bijna losbarsten, het kampioenschap van PSV is nu echt dichtbij. De koploper neemt het zaterdag in eigen huis op tegen Vitesse. TOTO biedt een welkomstactie aan bij die wedstrijd!

Welkomstactie: 50x je inzet voor zege van PSV op Vitesse!
© Pro Shots
PSV
PSV
6 - 0
Vitesse
Vitesse

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder en omvat ook de wedstrijden van Feyenoord en Ajax in dit Eredivisie-weekend. Bij de actie kan gekozen worden voor een verhoogde quotering voor een overwinning van een van de teams uit de traditionele topdrie, dus ook voor een quotering van liefst 50.00 voor een zege van PSV. Het team van trainer Peter Bosz is natuurlijk de torenhoge favoriet bij de thuiswedstrijd tegen Vitesse.

Meespelen gaat als volgt:
1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro.
3. Zet 1 euro in op winst van PSV (1x2).
4. Wint PSV in eigen huis van Vitesse? Dan ontvang jij 50x jouw inleg!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Door een glansrijke 5-1 overwinning op AZ kwam de landstitel voor PSV vorig weekend weer wat dichterbij. De Eindhovenaren hebben met nog vijf speelrondes te gaan een voorsprong van negen punten op nummer twee Feyenoord. Met een puntengemiddelde van 2,38 punten per wedstrijd doet Feyenoord het niet slecht, maar PSV is dit seizoen tot nu toe simpelweg een klasse apart. De titelfavoriet verloor maar één keer in de Eredivisie, dat was uit bij NEC, en liet in thuiswedstrijden slechts één keer punten liggen door een gelijkspel tegen Feyenoord.

PSV won zijn laatste negen thuiswedstrijden tegen Vitesse in de Eredivisie. Uitgerekend Bosz is degene die als trainer voor het laatst met de Arnhemmers wist te winnen in Eindhoven. Dat was in december 2013, in minder roerige tijden voor Vitesse. De problemen bij de crisisclub zijn bekend. Op bestuurlijk vlak is het erg onrustig en sportief is de malaise ook groot. Vitesse won sinds de winterbreak slechts één keer in de Eredivisie en is met zeventien punten de hekkensluiter.

Zie jij PSV overtuigend winnen van Vitesse? Meespelen met de welkomstactie (24+) van TOTO kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's