Welkomstactie: 50x je inzet voor zege van Feyenoord op Groningen!

ADVERTORIAL - Wint Feyenoord donderdagavond in eigen huis van FC Groningen? De winnaar van de tweede halve finale in de strijd om de TOTO KNVB Beker speelt in de finale tegen NEC. TOTO biedt een speciale welkomstactie aan bij Feyenoord - FC Groningen!

Welkomstactie: 50x je inzet voor zege van Feyenoord op Groningen!
Feyenoord
Feyenoord
2 - 1
FC Groningen
FC Groningen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen gebruikmaken van de welkomstactie. Bij de actie wordt een quotering van 50.00 aangeboden voor winst van Feyenoord. Een mooie actie, want de Rotterdammers beginnen natuurlijk als de grote favoriet aan het duel met de huidige nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie. Voor de duidelijkheid: het gaat om winnen in de reguliere speeltijd (1x2).

Meespelen met de welkomstactie kan op deze manier:
1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro. Storten gaat gewoon via iDEAL. Niet vergeten: activeer de bonus voor je het saldo gaat opwaarderen.
3. Zet 1 euro in op winst van Feyenoord.
4. Wint Feyenoord in de reguliere speeltijd? Dan ontvang jij vijftig keer jouw inleg!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Feyenoord is nog maar één horde verwijderd van het spelen van een finale in de eigen Kuip. De Rotterdammers boekten een serie knappe zeges in het bekertoernooi. Achtereenvolgens FC Utrecht, PSV en AZ werden verslagen door het team van trainer Arne Slot, dat zondag in de Eredivisie veerkracht toonde. Een halve week na de pijnlijke uitschakeling door AS Roma in de Europa League werd met 0-2 gewonnen bij Almere City FC.

FC Groningen schakelde op weg naar deze halve finale Rijnsburgse Boys, Willem II, Excelsior en Fortuna Sittard uit. Bij de club die vorig seizoen zo pijnlijk degradeerde, wordt gedroomd van herhaling van bekersucces. Groningen won in 2015 het bekertoernooi door in de finale dankzij twee goals van Albert Rusnák af te rekenen met PEC Zwolle. Feyenoord was in zijn rijke geschiedenis al dertien keer de bekerwinnaar. De laatste eindzege dateert van 2018.

Zie jij Feyenoord de stap naar de finale zetten door in de reguliere speeltijd te winnen van FC Groningen? En ben jij 24 jaar of ouder en nog geen speler bij TOTO? Dan is deze welkomstactie een mooie kans.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's