Weghorst ziet Berghuis graag bij Wolfsburg: 'Heb ik al mijn best voor gedaan'

Reacties

Mark van Bommel wordt de nieuwe coach van VfL Wolfsburg en als het aan Wout Weghorst ligt volgt ook Steven Berghuis. De topscorer van de Duitse nummer vier van het afgelopen seizoen ziet de komst van zijn landgenoten wel zitten.

Weghorst ziet Berghuis graag bij Wolfsburg: 'Heb ik al mijn best voor gedaan'
© Pro Shots

Weghorst, die in het afgelopen Bundesliga-seizoen twintig goals maakte voor VfL Wolfsburg, vindt het leuk dat hij volgend seizoen een nieuwe coach krijgt na het vertrek van Oliver Glasner naar Eintracht Frankfurt: 'Ik weet niet of het al helemaal zeker is, maar het ziet er volgens mij wel goed uit, ja. Ik ben nieuwsgierig naar hem als trainer, want ik ken hem als trainer niet goed. Dus we gaan het zien, altijd leuk', aldus Weghorst voor de camera van ESPN.

Naast Van Bommel komen met assistenten Kevin Hofland, Vincent Heilmann en videoanalist Alex Abresch nog meer Nederlanders naar Wolfsburg. Maar wat Weghorst betreft is er met Berghuis nóg een Nederlander van harte welkom. Of hij bij de clubleiding gaat lobbyen om Berghuis te halen? 'Dat heb ik al heel vaak gedaan, moet ik eerlijk zeggen. Ik heb daar al wel mijn best voor gedaan. Dus als het nu ook nog eens van meerdere kanten komt, kan hij gewoon lekker bij ons komen spelen. Ik ga er m'n best voor doen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.