'Weghorst wekt interesse uit de Bundesliga'

Reacties

Na uitleenbeurten aan Besiktas en Manchester United keerde Wout Weghorst deze zomer terug bij Burnley. Zijn rentree is mogelijk van korte duur, want naar verluidt is er interesse vanuit de Bundesliga.

'Weghorst wekt interesse uit de Bundesliga'
© Pro Shots

Weghorst sluit normaal gesproken donderdag aan op de training van Burnley, dat zich afgelopen seizoen tot kampioen van het Championship kroonde en terugkeerde naar de Premier League. Het is nog geen uitgemaakte zaak dat de Nederlandse spits zijn wedstrijden weer gaat spelen op Turf Moor, want volgens Kicker denkt Bayer Leverkusen aan een transfer.

Die Werkself moeten het voorlopig nog stellen zonder Patrik Schick. De Tsjechische aanvalsleider is al enige tijd uit de roulatie met spierproblemen en wordt pas in oktober terugverwacht. Niclas Füllkrug, de spits van het Duitse nationale elftal, wordt genoemd als zijn vervanger en ook Weghorst voegt zich in dat rijtje.

De Bundesliga is geen onbekend terrein voor Weghorst. De spits speelde drieënhalf jaar voor VfL Wolfsburg. In 118 Bundesliga-duels kwam de Nederlander tot 59 doelpunten. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.