Weghorst debuteert met bekerzege bij Hoffenheim

Reacties

De eerste officiële wedstrijd van Wout Weghorst bij 1899 Hoffenheim zal de spits grotendeels tevreden hebben gesteld. De nieuwe aanvalsleider van Hoffe won met zijn ploeg de DFB-Pokalwedstrijd tegen VfB Lübeck.

Weghorst debuteert met bekerzege bij Hoffenheim
© Pro Shots
Lübeck
Lübeck
1 - 4
1899 Hoffenheim
1899 Hoffenheim

Weghorst, die bij zijn nieuwe club onder meer Kasper Dolberg moet doen vergeten, zag hoe het in Noord-Duitsland even bibberen was omdat Tarik Goszusirin de thuisploeg uit de Derde Bundesliga brutaal op voorsprong zette. Even voor rust stelde Andrej Kramaric orde op zaken, na een uur benutte hij een strafschop zodat het 1-3 werd. In het kwartier dat volgde scoorden Marius Bulter en Julian Justvan nog, laatstgenoemde deed dat op aangeven van Weghorst.

Zodoende werd het een pijnvrije avond voor Hoffenheim en Weghorst, die allicht wel gehoopt zal hebben om tegen een ploeg van deze bescheiden statuur gelijk ook te scoren. De volgende kans wacht zaterdagmiddag in de eigen PreZero Arena tegen SC Freiburg. Elders viel in de DFB-Pokal een aardige verrassing te noteren: FC 08 Homburg uit de Regionalliga was net 3-0 veel te sterk voor Bundesligist SV Darmstadt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.