'We zullen zien of ik Ødegaard nog te pakken krijg'

Reacties

Manchester City moet met een wedstrijd minder gespeeld een achterstand van acht punten goed maken op Arsenal om de titel te veroveren in Engeland. Manchester City-spits Erling Haaland kreeg de vraag of hij liever de prooi of de jager is.

'We zullen zien of ik Ødegaard nog te pakken krijg'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

'Ik denk er niet te veel over na', vertelde Haaland aan Viaplay. 'Ik weet dat ze een flink aantal punten voorsprong hebben. Uiteindelijk gaat het erom dat we ons focussen op onszelf en op onze eigen wedstrijden. Dat is het enige dat we kunnen doen.'

'We zullen zien of ik Ødegaard nog te pakken krijg', grapte de aanvaller. Haaland en Ødegaard spelen samen bij de Noorse nationale ploeg. Met nog negen wedstrijden te gaan heeft Ødegaard met Arsenal een behoorlijk gat geslagen. Eind april krijgt Arsenal daarentegen een zwaar programma voor de kiezen met achtereenvolgens duels met Manchester City, Chelsea, Newcastle United en Brighton & Hove Albion.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Premier League

Stand Premier League 2022/2023

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
38
28
5
5
94-33
+61
89
2
Arsenal
38
26
6
6
88-43
+45
84
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.