'We hebben heus wel een back-up klaar staan voor Sánchez'

Reacties

Marc Overmars heeft gereageerd op de kritiek dat Ajax nog geen vervanger in huis heeft voor Davinson Sánchez. De directeur spelerszaken van de Amsterdammers vertelde daarnaast dat de Colombiaan niet de enige speler is voor wie er concrete interesse is.

'We hebben heus wel een back-up klaar staan voor Sánchez'

Het seizoen is inmiddels al een aantal weken onderweg voor Ajax, maar de selectie is nog altijd niet op orde en met het naderende vertrek van Sánchez naar Tottenham Hotspur dreigt de ploeg van trainer Marcel Keizer nog verder te worden uitgehold. Overmars had graag al een vervanger binnen gehad, maar zo makkelijk is dat niet.

'We hebben wel met spelers gesproken, maar je moet ze ook een eerlijk beeld geven. Als een speler zichzelf te goed vindt om achter Sánchez op het tweede plan te spelen, is het soms lastig schakelen. We hebben heus wel een back-up klaar staan. We willen graag een zo sterk mogelijk team neerzetten, maar op dit moment is het nog een beetje onrustig', zei hij tegen Ziggo Sport.

Overmars bevestigde voorafgaand aan het thuisduel met Rosenborg BK in de play-offs van de Europa League dat er achterin nog een speler bij moet, en misschien zelfs twee. 'Maar ik wil me niet op aantallen vastpinnen.' Ook versterkingen voor andere linies vallen niet uit te sluiten. 'Misschien komt er nog wel een verrassing bij', aldus Overmars.

Interesse
Sánchez is niet de enige Ajacied voor wie concrete interesse is, bevestigde Overmars. Ook voor andere spelers is belangstelling. 'Die is er absoluut, heel concreet. Maar nogmaals, we hebben aan één ding geen behoefte: dat is geld. Maar bij hen is de drive niet zo om per se weg te willen. Het is in ieder geval een teken dat we topspelers hebben die in Europa erg gewild zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.