Wales vreest voor blessure Bale: 'Weet niet of ik durf te kijken'

Reacties

De selectie van Wales kijkt om 20.45 uur vol spanning naar de Champions League-finale tussen Atlético Madrid en Real Madrid. Wales hoopt op succes voor sterspeler Gareth Bale, maar houdt ook het hart vast voor een mogelijke blessure.

Wales vreest voor blessure Bale: 'Weet niet of ik durf te kijken'

Aangezien Bale in de succesvolle kwalificatiereeks voor het EK 2016 goed was voor zeven van de elf doelpunten van Wales, is een kwetsuur van de aanvaller van Real Madrid een horrorscenario voor de ploeg van bondscoach Chris Coleman.

Tegenover ESPN geeft de keuzeheer van Wales aan dat hij met zijn selectie voor de buis zit om Bale aan te moedigen. 'Het is fantastisch als een jongen uit Cardiff straks voor de tweede keer de Champions League wint. Wij hopen allemaal dat Real opnieuw gaat winnen', doelt Coleman op de eerdere finale tussen Atlético en Real Madrid (4-1 winst) in 2014.

Aanvoerder Ashley Williams hoopt vooral dat Bale ongeschonden uit de strijd komt. 'Ik weet niet of ik wel durf te kijken. Aan de ene kant ben ik blij voor Gareth dat hij mag uitkomen op dit podium en ik hoop dat hij wint. Aan de andere kant hoop ik alleen maar dat hij fit blijft. Ik wil niet naar hem kijken, want iedere keer als hij naar de grond gaat, raak ik in paniek.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.