Wagner op weg naar München: 'Alleen betalen voor taxi niet genoeg'

Reacties

Bayern München maakt zich op voor de komst van Sandro Wagner als de gewenste stand-in voor Robert Lewandowski. 1899 Hoffenheim-trainer Julian Nagelsmann bevestigde de gesprekken.

Wagner op weg naar München: 'Alleen betalen voor taxi niet genoeg'

Bayern-trainer Jupp Heynckes had deze week nogmaals aangegeven in de winterstop graag een spits te verwelkomen. Zijn selectie herbergt op dit moment met Lewandowski slechts één echte spits. Om deze lacune op te vullen is de Beierse grootmacht terechtgekomen bij de 29-jarige Wagner, die in de jeugd al actief was voor Bayern zonder door te breken.

Volgens Bild heeft de Duitse international vorige maand al bij de leiding van Hoffenheim medewerking gevraagd voor een overstap. Trainer Nagelsmann bevestigde donderdag tijdens een persconferentie de onderhandelingen tussen de clubs. 'Het kan zijn dat de transfer deze winter tot stand komt.'

Nagelsmann, die nadrukkelijk wordt genoemd als opvolger van Heynckes, heeft begrip voor de houding van Wagner. 'Een trainer die veel met spelers praat krijgt een indruk van zijn gemoedstoestand. Hij heeft een vrouw en twee kinderen in de buurt van München.'

Maar Wagner zit in de wachtkamer. 'Hij heeft nog een contract voor een paar jaar hier. Natuurlijk speelt de afkoopsom ook een rol. Alleen voor de taxi betalen is niet genoeg', aldus Nagelsmann. Naar verwachting vraagt Hoffenheim tien miljoen euro voor de spits die nog tot medio 2020 onder contract staat.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.