Waarom Oranje niet hoeft te rekenen op de steun van Ibrahimovic

Reacties

Als het aan Zlatan Ibrahimovic ligt, zit het WK er na vandaag op voor het Nederlands elftal. De Zweedse spits hoopt dat Argentinië er uiteindelijk met de titel vandoor gaat.

Waarom Oranje niet hoeft te rekenen op de steun van Ibrahimovic
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

In gesprek met 433 gaf Ibrahimovic aan dat zijn voorkeur uitgaat naar Argentinië. Dat is vanwege de aanwezigheid van Lionel Messi, in het seizoen 2009/10 zijn ploeggenoot bij Barcelona. 'Ik hoop dat Argentinië het WK wint vanwege Messi', antwoordde de aanvaller van AC Milan op de vraag wie zijn favoriet is voor de eindzege.

Ibrahimovic heeft nooit onder stoelen of banken gestoken een groot bewonderaar te zijn van Messi, die in zijn ogen de beste speler ter wereld is. Een eventuele triomf van Argentinië zou ten koste gaan van Nederland, dat vrijdag de tegenstander is in de kwartfinale. De wedstrijd wordt om 20.00 uur afgetrapt in het Lusail Iconic Stadium.

Ibrahimovic schittert dit WK door afwezigheid. De routinier keerde terug bij de Zweedse ploeg, maar dat bleek niet voldoende om zijn land naar de mondiale eindronde in Qatar te loodsen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO. Nu 50% korting op VI PRO. De eerste 3 maanden voor slechts €4,99

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.