Waarom NEC een Schotse succeswens voor de bekerfinale ontvangt

Reacties

Op de social media van Motherwell verscheen donderdag een bericht voor NEC. De Schotse middenmoter wenst de Nijmegenaren veel succes in de bekerfinale tegen Feyenoord. Waar komt dat vandaan?

Waarom NEC een Schotse succeswens voor de bekerfinale ontvangt
© X @stephen____1
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De supporters van Motherwell en NEC zijn inmiddels ruim tien jaar bevriend. De band ontstond op het moment dat Michael Higdon na het seizoen 2012/13 de overstap maakte van Motherwell naar NEC. Omdat de Britse aanvaller zeer geliefd was in Schotland, besloot een aantal supporters een wedstrijd van Higdon in De Goffert bij te wonen.

Higdon zou slechts een seizoen in de Eredivisie spelen. Na veertien doelpunten in 32 duels vertrok hij naar Sheffield United. Toch bleef de vriendschap tussen Motherwell en NEC bestaan. Sindsdien waren er wederzijdse bezoeken en tifo's. Dat is ook bekend bij de club, want The Steelmen wensten de vrienden uit Nijmegen veel succes voor de bekerfinale tegen Feyenoord.

De finale wordt zondag om 18.00 uur in gang gezet in De Kuip. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.