Waarom Meijer het uitfluiten van Tavsan niet begrijpt

Reacties

En weer niet. Misschien gingen de supporters van NEC nog enigszins goedgemutst naar huis door de late gelijkmaker tegen Fortuna Sittard, maar opnieuw kon het Nijmeegse publiek geen zege vieren. In meer dan een kalenderjaar tijd zag de Goffert hun helden één keer winnen, en dat dan nog tegen een uitgeblust Go Ahead Eagles.

Waarom Meijer het uitfluiten van Tavsan niet begrijpt
© Pro Shots

Een deel van de aanhang heeft in Elayis Tavsan de boeman gevonden. De man die de club miljoenen moet gaan opleveren, beleefde zaterdag een ongelukkige middag. Typisch voor spelers die risico in hun spel leggen. Trainer Rogier Meijer begrijpt niets van de reactie van het publiek.

‘Mensen kijken hier hoe hij op het veld beweegt en dan lijkt dat misschien soms anders dan het is. Hij is van zichzelf geen egoïstische jongen of iemand die niet goed in de groep ligt.’ Meijer wijst ook op de transferperiode: ‘Hij is jong en toen hem gevraagd werd naar zijn ambities, was hij eerlijk en dan wordt hij daar weer op afgerekend. Het is ook nooit goed. Elayis is niet zoals die jongens bij Ajax die gingen staken, hij heeft altijd meegetraind en nooit verzaakt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niets aan hem heb gemerkt in de transferperiode.’

Benieuwd naar het hele artikel? Lees het in de nieuwe VI of op VI Pro!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.