Waanzinnige remontada: broertje Mbappé slachtoffer van scorende Nederlander

In de Youth League heeft Juventus woensdag voor een zinderende comeback gezorgd. Op eigen veld leek het een vernederende nederlaag tegemoet te gaan. Tot de blessuretijd de wedstrijd op zijn kop zette, mede dankzij een scorende Nederlander.

© Ziggo Sport

Paris Saint-Germain had de zaakjes in Turijn uitstekend op orde. Al na twintig minuten stonden de Fransen op een 0-2 voorsprong. Na de aansluitingstreffer herpakten de Fransen zich en liepen ze snel naar een comfortabele 1-4 voorsprong uit. Onder andere door het goede spel van Ethan Mbappé, het broertje van PSG-ster Kylian.

Ook toen verdediger Nehemiah Fernandez een rode kaart kreeg, leek er niets aan de hand voor de gasten. Tot de vijf minuten extra tijd ingingen. Bij aanvang van die blessuretijd schoot de Turkse Juve-aanvaller Kenan Yildiz plots hoop terug in de Italiaanse harten.

Daarna ging alles mis wat er mis kon gaan voor PSG. In een tijdsbestek van vijf minuten werd de zege op hopeloze wijze uit handen gegeven. De Amsterdammer Dean Huijsen, tevens captain, zorgde in de voorlaatste minuut voor de aansluitingstreffer. De Italiaan Lorenzo Anghele voltooide een minuut later een waanzinnige remontada.