VVV maakt contractverlenging bekend op Hans de Koningsdag

Reacties

Hans de Koning en VVV-Venlo hebben elkaar gevonden in een verlenging van de samenwerking. De zestigjarige trainer heeft zich tot medio 2021 verbonden aan de Limburgse club, die deze dag daarom heeft omgedoopt tot Hans de Koningsdag.

VVV maakt contractverlenging bekend op Hans de Koningsdag
© Pro Shots

De Koning trad aan in De Koel als de definitieve opvolger van de ontslagen Robert Maaskant. Onder leiding van de nieuwe trainer richtte VVV zich op en nam afstand van de gevarenzone. Die prestatie heeft nu geresulteerd in een nieuw contract.

'Hij heeft laten zien dat hij weet waar het om gaat als je strijdt om lijfsbehoud in de Eredivisie: een selectie tot een vechtmachine smeden en als één team laten opereren met een duidelijke opdracht: handhaving. Dat heeft z'n vruchten afgeworpen en een stevige basis gecreëerd voor het nieuwe seizoen', aldus technisch manager Stan Valckx.

Ook De Koning is gelukkig met het getoonde vertrouwen. 'Vanwege de huidige bizarre situatie mogen we eigenlijk helemaal niet spreken van een geslaagd sportief seizoen. Maar ik ben wél ontzettend tevreden over hoe we het gezamenlijk hebben opgepakt na de winterstop', zegt de trainer. 'Met hetgeen we tot nu toe opgebouwd hebben, ligt er een mooi fundament voor aankomend seizoen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.