VVV gaat aangifte doen na bekogeling van spelersbus in Kerkrade

Reacties

VVV-Venlo gaat aangifte doen naar aanleiding van wanordelijkheden die plaatsvonden na afloop van de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade. De club meldt dat supportersbussen in Kerkrade werden bekogeld met stenen. Dat blijkt ook uit een door VVV gepubliceerde foto.

VVV gaat aangifte doen na bekogeling van spelersbus in Kerkrade
© Pro Shots
Roda JC Kerkrade
Roda JC Kerkrade
4 - 1
VVV-Venlo
VVV-Venlo

'Bij de incidenten buiten het Parkstad Limburg Stadion zijn meerdere ruiten van bussen gesneuveld, maar zijn bovenal supporters van VVV in gevaar gekomen', schrijft VVV in een statement. Samen met vervoerder Munckhof wordt aangifte gedaan tegen de stenengooiers, zo bevestigt de club.

VVV laat niet onvermeld dat een aantal van de eigen supporters zich ook misdroegen. Zo was er een handgemeen in het uitvak en zou er met vuurwerk zijn gegooid. 'Dat gedrag keuren we als club ten zeerste af en hier zullen we dan ook hard tegen optreden. We betreuren het dat een klein groepje het verpest voor de grote meerderheid.'

VVV wil zich met fanclub D’n Twellefde gaan beraden over de organisatie van uitwedstrijden in het restant van dit seizoen. Supporters die foto's of video's in bezit hebben van de incidenten, wordt dringend verzocht die naar de club te e-mailen zodat daders kunnen worden opgespoord.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.