Vrije trappen-fenomeen Hakimi: 'Even met Messi, Neymar en Mbappé praten'

Reacties

Achraf Hakimi ontpopt zich bij Marokko tijdens de Afrika Cup tot een vrije trappen-fenomeen. De rechtsback van Paris Saint-Germain geeft al knipogend aan bij zijn terugkeer in Parijs in gesprek te gaan met prominente teamgenoten.

Vrije trappen-fenomeen Hakimi: 'Even met Messi, Neymar en Mbappé praten'
Marokko
Marokko
2 - 1
Malawi
Malawi

'Bij PSG hebben we veel spelers die vrije trappen kunnen nemen: Messi, Neymar, Mbappé. Ik zal eens met ze praten wanneer we weer bij de club zijn', zei Hakimi lachend tegenover ESPN. En vervolgens serieuzer: 'Maar ik focus me nu op de nationale ploeg en de Afrika Cup.'

Marokko plaatste zich dankzij de tweede benutte vrije trap van Hakimi tijdens deze Afrika Cup ten koste van Malawi voor de kwartfinale. Eerder dit toernooi was de verdediger van PSG ook vanuit een vrije trap trefzeker tegen Gabon.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'De vrije trap tegen Gabon was prachtig, de mooiste uit mijn carrière. Ik had nu weer geluk, met nog een doelpunt. Ik weet nog niet welke mooier is, ik moet ze daarvoor nog eens bekijken. Tijdens de trainingen werk ik aan mijn vrije trap en het werpt vruchten af', zei de voormalig speler van Real Madrid, Borussia Dortmund en Internazionale.

Hakimi werd ook nog geconfronteerd met de lovende woorden van Kylian Mbappé, die zijn ploeggenoot bij PSG de beste rechtsback van de wereld noemde. 'Ik vind het heel mooi dat mijn vriend Kylian zoiets zegt. Hij is een topspeler en ik heb veel respect voor hem', aldus de Marokkaans international. Hakimi kan zich met Marokko opmaken voor een kwartfinale tegen de winnaar van het duel tussen Ivoorkust en Egypte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.