Vorm stelt rentree uit

Reacties

Hoewel Michel Vorm hoopte op een rentree tegen Tottenham Hotspur, moet hij dat duel nog aan zich voorbij laten gaan. De doelman van Swansea City hervat volgende week de training.

Vorm stelt rentree uit

Dat meldt de club op haar website. Vorm miste de laatste zes wedstrijden, nadat hij half december een knieoperatie had ondergaan. Met de Duitser Gerhard Tremmel als zijn vervanger kende Swansea de afgelopen weken een matige reeks. In competitieverband won de ploeg uit Wales sinds de afwezigheid van Vorm niet meer.

De ploeg van manager Michael Laudrup kan tegen Tottenham weer wel beschikken over een andere Nederlander. Dwight Tiendalli maakt donderdag zijn rentree op het trainingsveld na een hamstringblessure. Die kwetsuur hield hem afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd tegen Manchester United (2-0 nederlaag) aan de kant.

Ook Jonathan De Guzman nadert zijn rentree. Een enkelblessure weerhield de middenvelder van meespelen tegen Manchester United, maar net als bij Vorm is de verwachting dat de geboren Canadees volgende week weer meetraint.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.