'Voorzichtigheid geboden bij blessure Vincent Janssen'

Reacties

Het is nog onduidelijk wanneer Vincent Janssen klaar is voor zijn rentree bij Fenerbahçe. De spits speelde op 8 december 2017 zijn laatste competitiewedstrijd voor de Turkse topclub.

'Voorzichtigheid geboden bij blessure Vincent Janssen'

De 23-jarige Janssen kampt met een blessure aan het sesambotje onder zijn voet. Zaakwaarnemer Louis Laros laat weten dat het onduidelijk is wanneer de van Tottenham Hotspur gehuurde aanvaller weer inzetbaar is voor Fenerbahçe.

'Hij werkt een aangepast programma af en er wordt echt van dag tot dag bekeken hoe het gaat met zijn herstel. Dit kan alleen herstellen met rust en voorzichtigheid is daarom geboden. Hij had er al langer last van, maar heeft er nog even mee doorgespeeld, nu wil Vincent eerst volledig herstellen. Fenerbahçe heeft daar nauw contact over met Tottenham', aldus Laros.

Over een maand speelt het Nederlands elftal twee oefeninterlands, op 23 maart tegen Engeland en op 26 maart tegen Portugal. Of Janssen dan weer fit is, is ongewis. Laros: 'Het heeft geen zin om er een datum aan vast te plakken, dat zorgt alleen maar voor onnodige extra druk. Het is echt afwachten. We verwachten wel dat hij dit seizoen nog kan spelen.'

Janssen kwam dit seizoen in elf competitiewedstrijden twee keer tot scoren voor Fenerbahçe. Zijn laatste doelpunt dateert van 23 september 2017 in de topper tegen Besiktas. Na dit seizoen keert de Nederlander in principe terug naar Tottenham. Een langer verblijf in Turkije is nu niet aan de orde. 'Daar hebben we nog helemaal niet over nagedacht, dat is ook niet belangrijk. Zijn revalidatie staat nu centraal.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.