(Voormalig) Ajax-spelers bedanken Ten Hag in fraaie video

Reacties
(Voormalig) Ajax-spelers bedanken Ten Hag in fraaie video
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Erik ten Hag sloot zijn Ajax-avontuur zondag af met een 2-2 gelijkspel tegen Vitesse en richt zijn blik vanaf nu op Manchester United, de club waar hij vanaf komend seizoen voor de groep staat. De spelers met wie hij samenwerkte in Amsterdam zullen de trainer in ieder geval niet snel vergeten.

Ten Hag stond in totaal vierenhalf jaar aan het roer bij Ajax en won in die periode drie landstitels, twee KNVB-bekers en een Johan Cruijff Schaal. In het seizoen 2018/19 haalde hij met zijn ploeg bovendien bijna de Champions League-finale.

Ajax heeft nu een filmpje samengesteld met beelden van spelers die Ten Hag bedanken voor de samenwerking. Het zijn de spelers uit de huidige Ajax-selectie, maar ook jongens als Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Lasse Schöne komen aan het woord.

Bekijk de fraaie compilatie hieronder:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.