Volgend slachtoffer in Almere-crisis: Jacobs vertrekt

Reacties

Teun Jacobs vertrekt na dit seizoen als technisch manager van Almere City FC. Dat is besloten na verschillende gesprekken tussen Jacobs en de clubleiding.

Volgend slachtoffer in Almere-crisis: Jacobs vertrekt
© Pro Shots

Jacobs begon in januari 2020 aan de klus bij het hyperambitieuze Almere. Hij moest het technische beleid vorm gaan geven waarmee de club zo kunnen opstomen naar de Eredivisie. Almere eindigde vorig seizoen knap als vierde in de Keuken Kampioen Divisie, maar die opmars kreeg dit seizoen geen vervolg. De club staat nu na 25 duels troosteloos twintigste.

In maart vorig jaar moest Ole Tobiasen al op een verrassend moment vertrekken als trainer van Almere. Jacobs en co stelden in juli Gertjan Verbeek aan als nieuwe coach. Laatstgenoemde werd eind november al ontslagen. Nu staat Alex Pastoor voor de groep.

Jacobs zegt over zijn vertrek via de clubsite onder meer: 'Er zijn mooie stappen gezet binnen de club met helaas een lelijke afdronk als je de huidige ranglijst erbij pakt. Hoe dan ook rijd ik nog iedere dag met veel plezier naar Almere. De club komt nu echter in een andere fase, waar een ander type technisch manager beter bij past.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.