Voetbalwereld leeft mee met Ronaldo na hartverscheurend nieuws

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft vanuit de hele voetbalwereld steunbetuigingen gekregen. De 37-jarige steraanvaller van Manchester United maakte maandag bekend dat zijn pasgeboren zoon is overleden.

Voetbalwereld leeft mee met Ronaldo na hartverscheurend nieuws
© Pro Shots

Ronaldo en zijn partner Georgina Rodríguez waren in verwachting van een tweeling. Zijn dochter is gezond ter wereld gekomen, maar zijn zoontje heeft het niet gered. Nadat de Portugees het hartverscheurende nieuws bekendmaakte, kwam zijn werkgever Manchester United al snel met een steunbetuiging. 'Jouw pijn is onze pijn, Cristiano. Veel liefde en sterkte voor jou en je familie.'

Ook Real Madrid kwam via een officieel statement met een steunbetuiging aan zijn topscorer aller tijden, net als Ronaldo's eerste club Sporting Portugal, de Portugese nationale ploeg en zijn vorige club Juventus. Ook diverse ploeggenoten bij Manchester United steunen de vedette met een bericht op social media, net als verschillende clubs uit de Premier League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.