Voetballegende Hugo Sánchez geeft Giménez transferadvies

Reacties

Als het aan de Mexicaanse voetballegende Hugo Sánchez ligt, is de samenwerking tussen Feyenoord en Santiago Giménez spoedig ten einde. De voormalig aanvaller van Real Madrid hoopt dat zijn landgenoot snel een transfer maakt, het liefst deze winter al.

Voetballegende Hugo Sánchez geeft Giménez transferadvies
© Pro Shots

'Santiago heeft de kwaliteiten om te slagen', zei Sánchez tegen ESPN. 'Als ik hem was, zou ik zo snel mogelijk een transfer maken. Naar een echt grote club. Als er deze winter al een aanbod komt van een grote club, zou ik dat zeker doen.'

De afgelopen weken werd Giménez met diverse clubs in verband gebracht. Maar concreet lijkt het allemaal nog niet. 'Er zijn geruchten', vervolgt Sánchez. 'Je moet maar zien wat daarvan waar is, maar als er echt een aanbod komt, zou ik het heel mooi vinden als hij naar een grote club in Spanje zou gaan.' Zelf kwam Sánchez ruim tweehonderd duels in actie voor Real Madrid.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Giménez heeft Sánchez onlangs kort gesproken. En de aanvaller van Feyenoord hoopt dat snel weer te kunnen doen. 'Ik denk dat we samen moeten gaan eten om nog meer dingen in me op te kunnen nemen. Dat lijkt me geweldig. Dat was ook het eerste dat ik tegen hem zei. Ik zou graag samen met hem zitten en luisteren naar zijn adviezen.'

Eredivisie

Stand Eredivisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSV
34
29
4
1
111-21
+90
91
2
Feyenoord
34
26
6
2
92-26
+66
84
3
FC Twente
34
21
6
7
69-36
+33
69
4
AZ
34
19
8
7
70-39
+31
65
* Actueel tot en met 26 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.