Voetbal International gaat samenwerken met VI Vandaag

Reacties

Voetbal International gaat samenwerken met VI Vandaag, het nieuwe dagelijkse programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp, dat vanaf maandag 10 januari iedere werkdag vanaf 21.35 uur te zien is op SBS6.

Voetbal International gaat samenwerken met VI Vandaag

In het programma komen zaken als entertainment en politiek ter sprake, maar zeker op maandag, woensdag en vrijdag krijgt alles rondom voetbal een belangrijke plek in de talkshow. Onder anderen VI-verslaggevers Freek Jansen, Martijn Krabbendam, Marco Timmer en Simon Zwartkruis zullen aanschuiven aan om het laatste voetbalnieuws te duiden.

'We kijken uit naar deze samenwerking en zijn verheugd dat Voetbal International weer onderdeel wordt van de tafel van Wilfred, Johan en René voor het duiden van voetbalnieuws en achtergronden', reageert Ernst Keyzer, directeur/uitgever van Voetbal International.

'Ik ben blij dat dit gezaghebbende blad mee gaat werken aan VI Vandaag', voegt Marco Louwerens, directeur TV van Talpa Network, toe. 'Voetbal International, waar Johan jarenlang hoofdredacteur is geweest, was eerder al betrokken bij het programma. Fijn dat we nu een hernieuwde samenwerking aangaan.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.