Vitesse staat uitgebreid stil bij overlijden clubicoon Curovic

Reacties

Vitesse staat deze week uitgebreid stil bij het overlijden van Dejan Curovic. De voormalig aanvaller van de Arnhemmers stierf afgelopen weekend na een kort ziekbed, op 51-jarige leeftijd.

Vitesse staat uitgebreid stil bij overlijden clubicoon Curovic

Curovic kwam in 1994 naar Nederland, na in Joegoslavië te hebben gespeeld voor FK Zemun en Partizan Belgrado. Bij Vitesse groeide hij al snel uit tot publiekslieveling. Bovendien schoot Curovic zich in de geschiedenisboeken van Vitesse door zowel het laatste doelpunt in Nieuw-Monnikenhuize als het eerste doelpunt in het Gelredome te maken. Hij sloot zijn loopbaan af bij FC Groningen.

Bij Vitesse is er van dinsdag tot en met vrijdag van tussen 10.00 en 17.00 uur de gelegenheid om het condoleancereagister te tekenen in het GelreDome. Woensdagavond ligt het condoleanceregister in Supportershome Monnikenhuize. Supporters kunnen dan ook een 'condoleance spandoek' ondertekenen. Dit doek wordt voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse - PEC Zwolle opgehangen.

De derde competitiewedstrijd van dit seizoen van Vitesse, die op vrijdagavond wordt gespeeld, staat in het teken van Curovic. De spelers van Vitesse zullen rouwbanden dragen en voorafgaand aan de wedstrijd is er een minuut stilte. Familie, vrienden en oud-ploeggenoten van Curovic worden persoonlijk uitgenodigd om bij de wedstrijd aanwezig te zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.