Vitesse sluit voorbereiding af tegen 'Oranje' Reading

Reacties

Vitesse speelt de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding tegen het Reading van manager Jaap Stam. Dat hebben de Arnhemmers bekendgemaakt.

Vitesse sluit voorbereiding af tegen 'Oranje' Reading

Beide ploegen treffen elkaar op zaterdag 29 juli om 16.00 uur Nederlandse tijd in het stadion van Wycombe Wanderers, omdat het veld van Reading op dat moment wordt vernieuwd. Bij de club uit het Championship staan naast Stam ook de Nederlandse spelers Joey van den Berg, Danzell Gravenberch en Roy Beerens onder contract.

Reading liep promotie naar de Premier League afgelopen seizoen op een haar na mis, na penalty's werd er in de finale van de play-offs verloren van Huddersfield Town. Vorig seizoen sloot Vitesse de voorbereiding ook af tegen een Engelse ploeg, toen werd er met 3-2 verloren bij Newcastle United.

Vier dagen voor het treffen met Reading oefenen de Arnhemmers overigens al op bezoek bij Aston Villa. In de voorbereiding staan verder vriendschappelijke wedstrijden tegen KV Oostende, Istanbul Basaksehir en Sparta Praag op de rol. Op zaterdag 5 augustus opent bekerwinnaar Vitesse het voetbalseizoen met de strijd om de Johan Cruijff Schaal, tegen kampioen Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.