Vitesse lijkt hoog spel te spelen met Bazoer

Reacties

Vitesse verloor de eerste drie oefenduels en is nog zoekende. Geen amateurclubs als opponent, maar Europese tegenstanders om zo snel mogelijk te wennen aan het vereiste niveau. Het is duidelijk dat het een race tegen de klok wordt, in de eerste week van augustus wacht de derde kwalificatieronde voor de Conference League. Zonder Riechedly Bazoer, dat lijkt wel zeker.

Vitesse lijkt hoog spel te spelen met Bazoer
© Pro Shots

Er dreigt een vervelende situatie te ontstaan rond Bazoer. Terwijl Olympique Marseille serieus geïnteresseerd is in de 24-jarige speler heeft Vitesse het bod van vier miljoen euro als te laag bestempeld. Technisch directeur Johannes Spors heeft Bazoer toegezegd mee te zullen werken, maar de speler is nu teleurgesteld dat het avontuur bij Marseille niet door dreigt te gaan. Vitesse heeft een veel hoger bedrag dan vier miljoen in het hoofd, maar zo'n bod is er nog niet gekomen. Marseille wil niet langer wachten én niet meer betalen, en gaat op zoek naar een alternatief.

Vitesse lijkt hoog spel te spelen. Mogelijk blijft Bazoer bij Vitesse en loopt hij volgende zomer transfervrij de deur uit. Hij kan ook in januari nog een transfer maken, maar dan zitten de Arnhemmers tot die tijd met een gefrustreerde speler. Bovendien houdt trainer Thomas Letsch al rekening met een vertrek van Bazoer en zal de speler dus nauwelijks aan spelen toekomen. Dit betekent dus dat Bazoer ook niet meer waard gaat worden. Eerder al gaf Spors aan dat Bazoer en Tannane tot en met de eerste week van augustus de tijd krijgen om een transfer te realiseren.

Die deadline wekte ook al ergernis bij het kamp-Bazoer, aangezien de transferdeadline tot 31 augustus loopt. Zowel Vitesse als het kamp-Bazoer laat zich niet uit over de ontstane situatie. De entourage rond Bazoer wil rust voor de speler.

Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.