Vitesse laat sterkhouder Büttner niet naar PSV gaan

Reacties

In de jacht op een nieuwe linksback richt PSV het vizier op Alexander Büttner. De 28-jarige linksback, die sterk aan het seizoen is begonnen, mag echter niet weg van zijn club Vitesse.

Vitesse laat sterkhouder Büttner niet naar PSV gaan

Twee weken geleden maakte de Eindhovense club voor de eerste keer de interesse kenbaar. PSV zag in Büttner de ideale opvolger van Jetro Willems, die onlangs naar Eintracht Frankfurt verkaste. De reactie van Vitesse was echter resoluut: met het oog op de zes groepsduels in de Europa League en de ambities in de Eredivisie wilde de club Büttner absoluut niet laten gaan.

De interesse van PSV is nog altijd gaande, maar Vitesse houdt vast aan de speler, die nog een contract heeft tot medio 2019. Büttner keerde in januari terug in Arnhem, nadat hij in de afgelopen seizoenen uitkwam voor Manchester United, Dinamo Moskou en Anderlecht. Büttner begon topfit aan het huidige seizoen en imponeerde in de maand augustus met sterk spel. Door de resolute houding van Vitesse lijkt momenteel de kans klein dat hij vandaag alsnog naar PSV verkast.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.